4 Ocak 2013 Cuma

Vazgeçilmez Jean Pantolon'u bulmanın yolu


Jean Pantolon

   Jean pantolon cok yönlü giyilebilmesiyle son 20 yıldır gardıropların ana parcalarından biri olmustur . Iyi oturan zayif gosteren, kalıbı vucuda uygun bir jean pantalon her kadının dolabinda olmalidir.
Jean Tipleri
Straight Cut
     Kalcadan asagiya dumduz inen bir kesimdir. En klasik kesim olarak bilinir. Tercih edilen modellerden biri olmasina ragmen, kalcalari genis bir kisiyseniz bu kesim sizin icin en dogru kesim degildir. Kalcalar oturur asagiya dogru hafif daralir.



Flare Cut
    Dizden asagisi bol olan bir modeldir. Ispanyol Paca da denir.  Dizden yukarisinda bacaga oturur.Topuklu ayakkabiyla giyildiginde zayif gosteren bir modeldir. 70 lerde populer olmus bu model dolabinizda her zaman elinizin altinda olmasi gerekli bir kesimdir. Kesiminden dolayi vucut hatlarinda oranti yaratir.



Skinny
     Skinny kesim, havuc kesim, kulah modeli diyebilirsiniz. Bilege kadar dapdar inen bir modeldir.
    Dogru kisi uzerinde cok sik ve hip durabilirken, kilolu genis kalcali kisiler tercih etmemelidir. Topuklu ayakkabilar ile guzel bir siluet yaratirken, babetler ile de hem rahat hem de sık olabilirsiniz.

   Boot Cut

  Flare kesim ile straightcut in arasi bir modeldir. Jeanin altina giyilen botlarin pacanin icine girebilmesi icin pacasi genisdir. Flare jeanlerin verdigi o vintage 70 ler havasini vermez dolayisiyla hem zayif gosteren hem de farkli tarzlarda kombinlenebildigi icin tercih edilen bir modeldir.

 Straight Cut, Boot Cut ,Skinny, Flare Cut Görselleri Mavi Jeans Koleksiyonundandır. (http://tr.mavi.com/women) 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder